6 tips, når du starter havearbejde

Når du har en have for første gang, åbner en helt ny verden sig for dig. Havearbejde virker som en videnskab med alle slags regler at følge. Det er rart at vide et par grundlæggende ting. Derfor giver vi dig nogle tips til at komme i gang med havearbejde.

Start med nogle lette planter
Du behøver ikke gå direkte til de sværeste plantearter. Vælg planter og blomster, der er lette at vedligeholde.

Se på naboerne
Hvilken plante klarer sig godt i din have? Cykel eller gå rundt i kvarteret, og du har dit svar. Dine naboer har samme jordtype, så hvad der fungerer godt for dem, vil fungere godt for dig.

PH -værdien af ​​din jord er vigtig for dette. Du kan også måle disse. Hver jord har en vis surhed. Nogle planter klarer sig godt i mere sure jordarter, andre kan ikke klare så meget syre. Hvis du kender PH -værdien i din have, kan du tage højde for dette

De rigtige værktøjer
Og så har du pludselig alle slags blade i haven om efteråret. Og om foråret vokser din græsplæne som ukrudt. Så du har brug for grundlæggende værktøjer såsom en plæneklipper og rive. Men tænk også på andre grundlæggende ting såsom en skovl, ukrudt og trillebør.

Giv et opbevaringssted
Og det bringer os direkte til det næste tip. Sørg for, at du har plads til at gemme alle dine haveredskaber. Fordi du ikke vil have dine værktøjer og poser med pottejord liggende rundt i hele huset. Opbevar dem i et skur, eller vælg et haveskur. Dette er den perfekte løsning til at give alle dine værktøjer et sted.

Opret havekalender
I sidste uge skrev vi en blog om at forberede din græsplæne til foråret. Hver måned tager du et bestemt skridt for dette. Og det inkluderer plantning af løg, græsslåning osv. Det er nyttigt at lave en havekalender til dette.

 

Begynd at installere belysning
Har du pyntet hele din have smukt, men du har ikke en lyskilde endnu. Og hoppa, du kan bryde din terrasse eller omhyggeligt forberedte græsbane op igen. Ikke praktisk! Så før du designer og møblerer din have, skal du starte med en belysningsplan. Kablerne skal installeres under jorden, så husk dette.

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.